Metode de Slăbire

Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Corporatia Internationala «Green World» este un grup transnational de companii, care sunt reunite prin cercetari stiintifice si productie. Este specializata in productia de asanare a medicinii traditionale chineze. A fost fondata in anul 2004 si in prezent este in continua expansiune a domeniul sau de activitate.

Misiunea companiei «Green World» este de a elabora si fabrica produsele care indeplinesc cerintele si nevoile consumatorilor, le ofera placerea si in acelasi timp contribuie la bunastarea si calitatea vietii.

Departamentul principal – statul Michigan, SUA.

Compania este inregistrata si acreditata de FDA (Administrația Federala a Medicamentelor) din SUA. Intreprinderile de productie ale companiei sunt situate in Carolina de Sud (SUA) si Centrul de Medicina Traditionala Chineza (in Tianjin, nordul Chinei).

In fiecare an compania «Green World» cheltuieste mai mult de 10% din venituri anuale pentru cercetari si dezvoltare. La moment functioneaza 6 centre de cercetari stiintifice cu sedii centrale in SUA si China, cum ar fi: Institutul de Cercetari in Bioinginerie, Institutul de Cercetari in Microbiologie, Institutul de Cercetari in Oncologie, Institutul de Cercetari pentru SIDA, Institutul de Cercetari in Alimentatie si Institutul de Cercetari in Medicina Traditionala Chineza.

Productia «Green World» este disponibila pe scara larga in China si a devenit populara in America, unele tari de pe continentul african, in multe tari din Asia de Sud-Est, este utilizata pe scara larga in tarile UE si tarile CSI. Produsele de alimentatie profilactica «Green World» se fabrica strict in conformitate cu standardele proceselor de lucru: NCA (Norme de crestere acceptabila), NEA (Norme de extractie acceptabila), NPA (Norme de producere acceptabila), MLA (metoda de laborator aprobata), NRC (Norme de reguli clinice) si NAA (Norme de asigurare acceptabila).

Produsele sunt fabricate cu echipamente si tehnologii americane dupa retetele medicinii traditionale chineze.

Produsele cu logo-ul «Green World» au trecut toate analizele sanitare si medicale, testele, verificarile necesare si s-au impus ca o productie care are o garantie permanenta a calitatii.

Inalta calitate a productiei «Green World» este confirmata de certificatul CQC.

Productia «Green World» dispune de asemenea de toate certificatele internationale de calitate si siguranta: FDA, GMP, HALAL, ISO.

Productia companiei «Green World» se bucura de o reputatie exceptionala in intreaga lume:

• a castigat  medalia de aur la Expozitie de stiinta si tehnologie din China pentru fabricarea produselor industriale brevetate;

• a primit  medalia de aur la conferinta comuna a inventatorilor, antreprenorilor si investitorilor mondiali (New York, SUA);

• a castigat  medalia de aur la expozitie Medicina Preventiva si Tehnologii Medicale din China;

• este recunoscuta ca membru al comitetului executiv al Asociatiei de alimentatie sanatoasa din China;

• este decorata pentru contributia semnificativa in insanatosirea omului la Saptamana Internationala a Pacii.

Corporatia «Green World» depune toate eforturile pentru a-si realiza visul - crearea unui program de asanare mai cuprinzator, bine conceput pe baza experientei medicinii traditionale chineze.

In prezent corporatia internationala «Green World» se ocupa de:

• fabricarea produselor farmaceutice, produselor de alimentatie profilactica si cosmetice pe baza componentelor vegetale;

• cultivarea si furnizarea plantelor medicinale;

• fabricarea echipamentelor medicale;

• investitii;

• publicitate;

• comert international (compania «Green World» este proprietar al sutelor de supermarketuri, mall-uri si magazine mari).

Si utilizeaza, de asemenea, un concept unic de dezvoltare si sustinere a comertului cu amanuntul al produselor sale printr-o retea mondiala de distribuitori.

Autentificare
Căutare
Mail
Numele expeditorului *:
E-mailul expeditorului *:
Web-site:
Subiectul mesajului:
Textul mesajului *:
Evaluarea site-ului:
Cod de securitate *:


Metode de Slăbire © 2019
Creatorul de site-uriuCoz