Metode de Slăbire

Meniu site
Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
 
8 soluţii ca să înlocuieşti rapid grăsimea de pe burtă cu muşchi
Grăsimea de pe burtă acumulată de-a lungul iernii te poate împiedica să arați la potențialul maxim într-un costum de baie. Alimentația potrivită și sănătoasă este primul pas, dar pentru cele mai multe rezultate, încearcă 8 soluţii ca să înlocuieşti grăsimea de pe burtă cu muşchi într-o săptămână.

Fă zilnic exerciții pentru abdomen

Exercițiile de tip cardio sunt un pas important pentru a scăpa de grăsime, dar exercițiile specializate pentru mușchii abdominali sunt o necesitate zilnică, dar puțin înot și jogging pot completa rutina de exerciții fizice necesare pentru eliminarea grăsimii.

Mai multe proteine

Odată cu reducerea consumului de sare si alimente cu zahăr rafinat, eliminarea excesului de grăsimi te poate ajuta să înlocuieşti grăsimea de pe burtă cu muşchi, doar cu un conţinut mai bogat în proteine ce favorizează dezvoltarea muşchilor. Se recomandă ca cel puțin 30% din totalul de calorii să provină din proteine. Legumele crude ajută și ele eliminarea grăsimii.

Bea mai multă apă

Hidratarea corectă joacă un rol important în arderea grăsimilor. Bea zilnic cel puțin 2 litri de apă și mărește cantitatea dacă transpiri mult în timpul exercițiilor fizice. Poți înlocui apa cu ceaiuri de plante, dar evită mărcile de apă cu îndulcitori artificiali.

Mărește numărul de mese pe zi

Stimularea metabolismului poate grăbi arderea grăsimilor de pe burtă. Cea mai simplă cale este un regim cu 5 mese pe zi, mai puțin și mai des, care îți ține metabolismul într-un ritm alert. Dacă ignori acest sfat și mănânci rar, grăsimea se depune mai mult.

Elimină grăsimea "falsă"

Uneori, ceea ce pare grăsime pe abdomen ține de fapt de balonare sau retenție de apă. Combate aceste cauze posibile pentru abdomenul care te nemulțumește în timp ce urmezi un regim zilnic de exerciții fizice. Uneori vei observa că abdomenul tău devine plat mai repede decât ai anticipat inițial.

Mănâncă mai încet

Chiar dacă mănânci sănătos, în porții rezonabile, este important să nu te grăbești în timpul mesei. Mânâncă mai încet, mestecă bine și bucură-te de fiecare îmbucătură. Astfel, senzația de satietate este obținută mai rapid și excesele alimentare pot fi evitate pe termen lung, permitându-ți să păstrezi mușchii abdominali și să nu permiți acumularea repetată a grăsimii pe burtă.

Evită stresul

Combinația de exerciții fizice și restricții alimentare poate fi stresantă dacă te-ai obișnuit cu un stil de viață sedentar și cu satisfacerea oricei pofte. Acest tip de stres, acumulat cu cel cotidian sau profesional poate diminua ritmul în care scapi de grăsime.

Stresul favorizează producția de cortizol, hormon responsabil cu efectul calmant al unei mese bogate. Diminuează stresul din viața ta și excesele alimentare se vor rări, iar tu vei avea succes când încerci să înlocuieşti grăsimea de pe burtă cu muşchi într-o săptămână.
Autentificare
Căutare
Mail
Numele expeditorului *:
E-mailul expeditorului *:
Web-site:
Subiectul mesajului:
Textul mesajului *:
Evaluarea site-ului:
Cod de securitate *:


Metode de Slăbire © 2019
Creatorul de site-uriuCoz